Vállalkozásfejlesztési Program -
Új Széchenyi Terv

Mikrovállalkozások fejlesztése

Támogatás célja: Büszkék vagyunk azokra a kisvállalkozásokra, amelyek szerte az országban erőn felüli teljesítménnyel, töretlen optimizmussal és tenni akarással dolgoztak meg az előrelépés lehetőségéért az elmúlt időszakban.
E vállalkozásoknak fokozott figyelemre van szükségük, hiszen ha minden mikrovállalkozás csak egy új embernek adna munkát a jövőben, az már önmagában százezres nagyságrendben csökkentené a munkanélküliek számát.
Ezen pályázatunk kettős segítséget nyújt a mikrovállalkozások számára. Megteremti a lehetőségét annak, hogy igen csekély, 10%-os önerővel, egyszerűsített eljárással, egyablakos rendszerben igényelhessenek vissza nem térítendő támogatást, ugyanakkor e mellé a piacinál jóval kedvezőbb feltételeket kínáló mikrohitelt is biztosít. Így a fejlesztés szinte teljes mértékben állami forrásból valósul meg.
Kedvezményezettek köre: Mikrovállalkozásnak minősülő gazdasági társaságok, szövetkezetek és egyéni vállalkozók, kivéve a Közép-magyarországi régió.
Támogatási feltételek/A támogatható tevékenységek köre: A mikrovállalkozások fejlesztése érdekében eszközbeszerzésre, infrastrukturális és ingatlan-beruházásra valamint információs technológia-fejlesztésre lehet támogatást igényelni.
Támogatás mértéke (%): 45
Támogatás minimum összege: 1 000 000.- HUF
Támogatás maximum összege: 10 000 000.- HUF

Az ujszechenyiterv.hu segít Önnek a legmegfelelőbb pályázatot kiválasztani.